Het Impacct team

Onze Impacct boekhoudteam

Het Impacct team bestaat uit:

  • 3 accountants
  • 1 stagiair-accountant
  • 3 medewerkers met een opleiding tot boekhouder

Als klant krijg je een vast contactpersoon die jouw dossier tot in de puntjes verzorgt. Voor de evaluatie van je cijfers en fiscaal advies zit je samen  met onze accountant. 

Gecertificeerd Accountants

Kris Vanderwegen
Gecertificeerd accountant – Bestuurder

Gehuwd en vader van 3 kinderenstudeerde in 1992 af als licentiaat (master) fiscaliteit aan de EHSAL. Twee jaar later behaalde hij het diploma van licentiaat (master) accountancy aan de EHSAL. Sinds 1998 is hij ITAA accountant. In datzelfde jaar richtte Kris Accountancy Vanderwegen op. 

In 2018 stond hij aan de wieg van Impacct Accountants.

Kris Vanderwegen accountant
Jonas Aerts boekhouder

Jonas Aerts
Gecertificeerd fiscaal accountant

Geboren en getogen in Leuven en daarna uitgeweken naar Tremelo. Jonas studeerde in 2015 af aan de KHLeuven richting Accountancy-Fiscaliteit. Geboeid door de fiscaliteit startte hij de opleiding postgraduaat fiscaliteit aan de UCLL in avondonderwijs gecombineerd met zijn eerste voltijdse job als boekhouder. Begin 2019 vervoegde hij het team van Impacct Accountants.

Dries Vanlint
Gecertificeerd fiscaal accountant

Opgegroeid in Herent. Hij startte zijn studies boekhouden in Heverlee, meer bepaald de opleiding Accountancy-Fiscaliteit aan de toenmalige KHLeuven. Daarna begon hij aan de richting Accountancy-Revisoraat aan KULeuven, waarvan hij zijn master diploma behaalde in 2017. Dries heeft zijn carrière als boekhouder gestart onder Kris Vanderwegen in 2016.

Dries Vanlint boekhouder
Sam Smets boekhouder

Sam Smets
Stagiair accountant

Opgegroeid en wonende in Scherpenheuvel-Zichem. In 2013 behaalde hij zijn diploma Accountancy-Fiscaliteit. Gebeten door de fiscaliteit, besliste hij om zich nog verder te specialiseren en rondde hij in 2014 succesvol de opleiding postgraduaat fiscaliteit af aan de UCLL.

Datzelfde jaar begon Sam te werken als boekhouder en in 2017 startte hij zijn stage als gecertificeerd accountant. Vanaf 2019 is hij lid geworden van het team van Impacct Accountants.

Medewerkers

Jasmijn Lahaye boekhouder

Jasmijn Lahaye
Dossierbeheerder

Jan-Pieter Nackaerts
Dossierbeheerder

Robin Dams boekhouder

Robin Dams
Dossierbeheerder

Let Us Change

let us change

Impacct zet zich graag in voor een betere wereld. Wij steunen al jaren Let Us Change, een project om straatkinderen in Ethiopië opnieuw een warm nest te geven. 

Wenst u informatie over één of meerdere van onze diensten, we helpen u graag verder!